Valutor:
billiga kläder på nätet,märkeskläder shop,kläder online dam,kläder online herr
Hem ::  Sekretesspolicy

Sekretesspolicy


Följande online integritetspolicy beskriver informationen vi samlar in och hur vi använder den. Genom att använda eller använda denna webbplats godkänner du vår integritetspolicy. Du förstår att oberoende av vilket alternativ du väljer i dina sekretessinställningar, garanterar vi ingen sekretess eller integritet med avseende på någon av dina personuppgifter eller användargenererat innehåll. Vi kan ändra denna sekretesspolicy när som helst utan föregående meddelande, som är effektiv när den skickas till webbplatsen. Din fortsatta användning av webbplatsen utgör din godkännande av denna sekretesspolicy och eventuella uppdateringar. Du godkänner att du granskar denna sekretesspolicy regelbundet så att du förstår vår nuvarande sekretesspolicy. Eventuella aktiverade villkor som inte definieras i denna policy har den mening som anges i Användarvillkoren.

Samla in information

När du besöker webbplatsen ger du oss personliga uppgifter som du medvetet avslöjar för oss och information om webbplatsens samverkan samlad av oss. Vi begär information från dig (som kan innehålla namn, ålder, adress, telefonnummer, e-postadress, ort, postnummer, kön och vid behov kreditkortsinformation) när du registrerar dig för webbplatsen, gör inköp, begära att ta emot kommunikation, eller delta i en kampanj eller annan webbplatsfunktion.

För att bättre förstå dina preferenser och bättre kunna tjäna dig kan vi kombinera information du ger oss online med andra informationskällor, transaktioner och kommunikation. Det kan innehålla data från webbplatsen, våra butiker, direktmeddelanden, händelser eller marknadsföring på nätet. Vi kan också kombinera den informationen med data som är allmänt tillgängliga och data som vi får från andra välrenommerade källor. Vi samlar in information om presentmottagare för att uppfylla presentköp, svara på kundserviceförfrågningar och endast för analys.

Liksom många webbplatser samlar vi information om hur besökare använder vår hemsida. Mer information finns i avsnittet "Cookies and Pixel Tags" nedan.

Om du väljer att använda våra inbjudningsverktyg för att bjuda in vänner till vår webbplats, kommer vi att be dig om information som behövs för att skicka inbjudan, till exempel dina vänners e-postadresser, din e-postadress eller andra kontaktlistor (t.ex. Gmail, Twitter, Hotmail och Yahoo). Vi bjuder sedan in dina vänner i ditt namn för att gå med på webbplatsen. Vi lagrar viss information för att skicka inbjudningar och påminnelser och spåra framgången för vårt remissprogram.

Använda Information

Vi kan använda den information vi samlar till:

* Operera, tillhandahålla, förbättra och behålla webbplatsen

* Skicka dig administrativa meddelanden och information om vårt vi tror att du kan vara intresserad av

* Anpassa och / eller anpassa din kommunikation och shopping upplevelse

* Bättre svar på dina kundserviceförfrågningar

* Kommunicera med dig om ditt köp, kontoinformation eller kundservice behöver

* Kommunicera med dig om våra produkter och evenemang, och för andra kampanjer

* Förbättra vår verksamhet

* Administrera tävlingar, kampanjer, undersökningar eller andra webbplatsfunktioner

Dela information för vår verksamhet

Vi kan avslöja specifik information vid regeringens förfrågan, som svar på en domstolsbeslut, när det krävs enligt lag, att verkställa vår webbplatspolicy eller för att skydda vår eller andras rättigheter, egendom eller säkerhet. Vi kan dela information för att förhindra olaglig användning av webbplatsen eller kränkningar av användarvillkoren eller försvara oss mot fordringar från tredje part. Vi kan också dela information med företag som hjälper till med bedrägeribekämpning eller undersökning. Vi tillhandahåller inte information till dessa byråer eller företag för marknadsföring eller kommersiella ändamål.

tillbaka
Hem  \  Kontakta oss  \  Webbkarta  \  Sekretesspolicy  \  Frakt & Retur  \  RSS
Copyright © 2019 www.boxjoint.se