Valutor:
billiga kläder på nätet,märkeskläder shop,kläder online dam,kläder online herr
Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur


Utbytes- och returpolitik

Din tillfredsställelse är vår prioritet och vi hoppas att din order har uppfyllt dina förväntningar. Om du ändrar dig om eventuella produkter som du beställt från webbplatsen av någon anledning, accepterar vi gärna avkastning för utbyte eller återbetalning.

Du kan byta ut eller returnera varor som köpts på hemsidan GRATIS genom att använda returformuläret som bifogas din beställning inom 30 dagar efter köpet. Vänligen behåll formuläret tills du har bekräftat att du har rätt stil och passform, eftersom det innehåller instruktioner om hur du returnerar varor med vår samla + tjänst eller royal mail *. Vi rekommenderar att du använder Collect +; Denna spårade service gör avkastningen lätt, så att du kan återföra paket via ett omfattande nätverk av lokala butiker, från tidigt till sent, 7 dagar i veckan.

Observera att du kan returnera varor och få full ersättning eller återbetalning förutsatt att varorna inte har bäras, skadats, tvättats eller ändrats. Vi kan inte byta ut eller återbetala varor som du inte har tagit rimlig hand om.

Hur byta eller returnera inköpta varor

1) Fyll i returformuläret med angivande av orsaken till retur och, om tillämpligt, det föremål som du vill ha i utbyte (det här måste vara ett liknande för utbyte, för en annan färg eller storlek i samma stil).

2) Följ instruktionerna på formuläret för att ladda ner en Collect + -ikett och hitta din närmaste deltagande lokala butik. Alternativt kan du klippa ut den förbetalda Royal Mail Recorded Delivery returneringsetiketten och fästa den ordentligt i ditt paket. Vänligen returnera varor i originalförpackningen om möjligt, om du inte längre har det, använd ett robust alternativ för att skydda varorna under transitering.

3) Ta enkelt objektet till din närmaste närmaste lokala butik för att återvända via Collect +, eller till ditt postkontor för att återvända via Royal Mail. Om du väljer att använda Royal Mail, kom ihåg att begära bevis på porto och ordna extra försäkring om det behövs. Vi kan inte hållas ansvariga för eventuella saker som förlorats under transitering.

4) Vi tar hand om allt för dig - vi skickar dig ett mail för att meddela dig antingen när den produkt du begärde i utbyte skickas till dig eller när din retur har behandlats. Om de återlämnade varorna når oss inom 2 dagar efter leverans, var vänlig medge 5 arbetsdagar för den produkt du begärde att skickas i utbyte eller för att din återbetalning ska behandlas. Alla återbetalningar kommer att utfärdas i samma form som den ursprungliga betalningen. I vissa fall kan det ta upp till 7 arbetsdagar från det att Ugg stövlar hanterar återbetalningen för att pengar ska visas på ditt konto eller kreditkort, beroende på din bank eller kortutgivare.

Om du inte längre har returformuläret och etiketten som levereras med din beställning inom 30 dagar, vänligen kontakta vårt kundtjänstteam och ange ditt beställningsnummer så att de kan maila dig en kopia.

Hur byta eller returnera varor som köpts på annat håll

Om du behöver returnera ett föremål som köpts hos en av våra auktoriserade återförsäljare, vänligen återgå till butiken där inköpet gjordes. Vi kan inte byta ut eller återbetala varor som köpts på annat håll.

Garantianspråk Om du behöver göra en garantianspråk, kontakta oss.

Kontakta oss Om du behöver hjälp, vänligen maila vårt kundtjänstteam maila oss när som helst

* Om du väljer att använda Royal Mail, besök deras hemsida för att säkerställa att ditt paket är tillräckligt försäkrade, behåll ditt bevis på porto och ordna extra försäkring om det behövs Vi kan inte hållas ansvarig för eventuella saker som förlorats i transit.

tillbaka
Hem  \  Kontakta oss  \  Webbkarta  \  Sekretesspolicy  \  Frakt & Retur  \  RSS
Copyright © 2019 www.boxjoint.se